Ana içeriğe atla

AYAZ ERDOĞAN - SIKICAM KAFAMA ŞARKI SÖZLERİ

 Ayaz Erdoğan - Sıkıcam Kafama Şarkı Sözleri

Durucam Ayakta Gönlümü Koparıp

Atıcam Ne varsa Herşeyi Yakıpta

Kaçacak Yerim kalmamış Gibiyse

Sıkıcam Kafama Çık Aklımdan


Ömrümden Af Diliyorum

Kaderin Yükü bana ağır geliyor

Kaybetsem yolumuda

Affetmem Oluru Yok

Vazgeçtim Gururumdan Yeteri Kadar


Yinede Öldürmüyor Gönül 

'Sen' Gitme diye sarf ediyor

Kafama Dank ediyor 

gidesin varmış senin,

Şimdi Fark ediyom


Sonum Olur Nolur yapma

Bi bırak yarın olsun

Konuşalım usulca

Herşey yerinde dursun İnadı Bırak


Gönlünde Yerim olsun 

İstedim Olmaz olsun

Boşverdim Yaşarım onsuzda


Durucam Ayakta Gönlümü Koparıp

Atıcam Ne varsa Herşeyi Yakıpta

Kaçacak Yerim kalmamış Gibiyse

Sıkıcam Kafama Çık Aklımdan


Başa Bela Oluyorsun ama

Varlığında yokluğunda Zarar,

Nasıl veda ediyorsun bana

Dönüpte yüzüme bile Bakmadan


Bi sana kolaymış Çekip gitmek

Ne basit olaymış beni sevmek

tabi yok cebimde

ama anlamazsın yoktan

Sana adam gibi baktım

ben şerefsizlik yapmam


Elbet görürsün beni yine de

Geceleri sokakta bir şişe elimde

Hatırla Geçtiğimiz sokaktı

Bu Seninle,Düştün mü sen hiç

Bide Kalkmayı dene


Bi gönlüme bak Mutlu olmadım hiç

Bize harammış bu,Baba Nolursun Yetiş

Bıktım üstümde dertler

Beni yine yere sermiş

Valla İstiyom Ölmek

Bu Nasıl Kadermiş


Durucam Ayakta Gönlümü Koparıp

Atıcam Ne varsa Herşeyi Yakıpta

Kaçacak Yerim kalmamış Gibiyse

Sıkıcam Kafama Çık Aklımdan



Sıkıcam Kafama Şarkı Sözleri Konusu

Sıkıcam Kafama şarkısı, bir ayrılığın ardından yaşanan acıyı, öfkeyi ve çaresizliği anlatan bir şarkıdır. Şarkının sözlerinde geçen "Sıkıcam Kafama" ifadesi, bu duyguların yoğunluğunu ve bunaltıcılığını vurgular.

Şarkıda işlenen bazı önemli temalar şunlardır:

  • Ayrılık acısı: Şarkının ana teması, bir sevilen kişiden ayrılmanın ardından yaşanan derin üzüntü ve kederdir. Şarkıcı, bu acıyı göğsünde taşıyamaz hale geldiğini ve ondan kurtulmak için her şeyi yapabileceğini ifade eder.
  • Öfke ve kin: Şarkıcı, ayrılan kişiye karşı öfke ve kin duyguları da besler. Bu duygular, şarkının sözlerinde "çekip gitmek", "beni sevmek ne basitmiş" gibi ifadelerle dile getirilir.
  • Çaresizlik: Şarkıcı, yaşadığı bu zor durumdan nasıl kurtulacağını bilemez ve çaresizlik içindedir. Kaçacak yeri olmadığını ve her şeyin bittiğini düşünür.
  • Umutsuzluk: Şarkının genelinde umutsuz bir hava hakimdir. Şarkıcı, geleceğe dair hiçbir umut beslemez ve ölmek istediğini bile söyler.

Şarkının sonunda şarkıcı, yaşadığı acıyla yüzleşmeye ve ondan kurtulmaya karar verir. Bunu, "Durucam Ayakta Gönlümü Koparıp Atıcam" sözleriyle ifade eder.

Sıkıcam Kafama, ayrılık acısı yaşayan herkesin hissedebileceği duyguları dile getiren güçlü ve etkileyici bir şarkıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SERDAR ORTAÇ - GÜLÜN RENGİ ŞARKI SÖZLERİ

 SERDAR ORTAÇ - GÜLÜN RENGİ ŞARKI SÖZLERİ Buralarda sensiz olmak çok zor Bir tek şey için katlanılır, dönüşünün olması Pek de gerçekçi değil ama bana nasipmiş solması Oye mami Sabes que me estoy volviendo loco por ti Levanta las manos muchacha Que llegaron los que tenían que llegar Karşıma çıktın senden, senle her şeyden zevk aldım Gül kokar güldüğü yerden, ben gülün rengine kök saldım Varlığın her şeyi çözdü, yokluğun derde keder gündü Öyle bir aşk arıyordum, bulduğum yerde yüzüm güldü (RODRY-GO) Karşıma çıktın senden, senle her şeyden zevk aldım Gül kokar güldüğü yerden, ben gülün rengine kök saldım Varlığın her şeyi çözdü, yokluğun derde keder gündü Öyle bir aşk arıyordum, bulduğum yerde yüzüm güldü Buralarda sensiz olmak çok zor Zor mu acımı kalbime gömmek Zor mu kaderi anlayabilmek Zor mu delice göz yaşı dökmek Zor mu yaradı ellere kalbim Yok mu (that's right) bana masal gibi gelecek Yok mu (ah) önüme diz çöküp ölecek Yok mu (haha) yine mi gözyaşı kaldım Yok mu acılı günlere t

Sezen Aksu - Guguk Şarkı Sözleri

 Sezen Aksu - Guguk Şarkı Sözleri Ezber Bunlar Yeminle Kavgasızda ayrılık olur Bulununca bir mesnedi Gider insan insanı vurur, valla vurur Öfke baldan tatlı ya Herkes daima haklıya Hele sen bir yandan çarklıya çat da Gör bak neler olur Oldu mu böyle, yakıştı mı şimdi Hiç olmamış gibi bir de küselim mi Bunca yıl sonra ergen tribi mi Karşılaşınca ne ayıp, yüz çevrilir mi Neymiş, dost acı söylermiş E hazır lafı herkes dermiş Düşman yeteri kadar söylüyor Bari dost göstermesin diş, yoksa mafiş Yol saçımı başımı, ağzımı burnumu kır E herkesin içinde gizli bir insan vardır Ama silemezsin ki yaşadık bunları Türlü türlü ah hepimizin huyları Nasıl ki hepimize lazım hukuk Öfke kontrolü de aynen öyle Ama sana, bana, amcama göre değil Tabi evrensel kurallara göre Nerede hukuk yok, orada guguk Tanrı aşkına insaf eyle Boşuna mı söylemiş bize Yaşar abi Al gözlüm Salih, seyrele Sezen Aksu'nun "Guguk" şarkısının genel mesajı, özellikle insanlar arasındaki anlaşmazlıklar, kavgalar ve öfkeni

MELEK MOSSO - BALERİN ŞARKI SÖZLERİ

 MELEK MOSSO - BALERİN ŞARKI SÖZLERİ Söz verdim kendime, ezdirmem hiç bile “Bi daha asla” deme yine de Kırılmış kalbime en zor günlerimde Kim bakıyordu gülüm, tatlı canımdan öte Ne vaadler sıralı, bir zamanlar yaradı Oyununu bi’ de şimdi dene Ruhuma sapladığın hançeri tut bakalım Al şunu koy yerine, az biraz hop öteye Yaremden bir dirhem, bin doğdum küllerimden Mucizem annemden, mirasım saf kalbinden Kollarına koş koş olmaz bi tanem Şu başımdaki taca tikel Yaralı bir balerin var içimde,  Eteklerimden tutma yeter