Ana içeriğe atla

KERİMCAN DURMAZ - NERDESİN ŞARKI SÖZLERİ

 KERİMCAN DURMAZ - NERDESİN ŞARKI SÖZLERİ

Yaşıyorum deli gibi 

Nerdesin?

Kimlesin, bu aralar?

Arıyorum baby seni

Nerdesin?

Kimlesin, şu sıralar?


Gidip gelip gördüğümde

Tadın kalır, kafam sende

Yarın da kal benimle

Hedefimiz daha derine 

Yarım kaldı yazık oldu sen gidince


Soruyorum kendime

Kim sevebilir beni hala

Bi bakmışım sözlerim kızgın bir ok 

Tavır mı? Yok!

Değil ama ben severim tatlı mübalağa

Söylüyorum duyguları net ve dobra

Yaşarım fantazimetrem hep tavanda


Yaşıyorum deli gibi 

Nerdesin?

Kimlesin, bu aralar?

Arıyorum baby seni  

Nerdesin?

Kimlesin, şu sıralar?


Bak gör geçiyor zamanım sensiz

Tüm soruların cevapsız bensiz

Kafaya takma sen akalım dertsiz

Yıldızlar da kayar istemsiz


Delirmek istiyor duygular

Yarına kalsın kaygılar

Artık bana tat vermiyor

Kelepçesiz boş sorgular


Yaşıyorum deli gibi 

Nerdesin?

Kimlesin, bu aralar?

Arıyorum baby seni  

Nerdesin?

Kimlesin, şu sıralar?



Kerimcan Durmaz'ın "Nerdesin" şarkısı, bir ayrılıktan sonra yaşanan özlem ve arayışı konu alıyor. Şarkının sözlerinde, şarkıcı eski sevgilisini aramakta ve onunla yeniden bir araya gelmek istemektedir.

Şarkı, aşağıdaki temaları içeriyor:

  • Özlem: Şarkıcının eski sevgilisine duyduğu yoğun özlem ve hasret şarkının ana temasını oluşturuyor. Bu özlem, şarkının nakaratında "Nerdesin?" sorusuyla açıkça dile getiriliyor.
  • Arayış: Şarkıcı, eski sevgilisini her yerde aramakta ve onunla tekrar iletişime geçmek için çabalamaktadır. Bu arayış, şarkının sözlerinde "Arıyorum baby seni" ve "Kimlesin, bu aralar?" gibi ifadelerle vurgulanıyor.
  • Pişmanlık: Şarkıcı, eski sevgilisini kaybettiği için pişmanlık duymaktadır. Bu pişmanlık, şarkının sözlerinde "Yarım kaldı yazık oldu sen gidince" ve "Kim sevebilir beni hala?" gibi ifadelerle dile getiriliyor.
  • Umut: Şarkıya rağmen, şarkıcı eski sevgilisini bir şekilde tekrar bulabileceğine dair umut beslemektedir. Bu umut, şarkının sözlerinde "Hedefimiz daha derine" ve "Yarın da kal benimle" gibi ifadelerle ifade ediliyor.
  • Kabullenme: Şarkıcı, eski sevgilisinin geri dönmeyeceğini de kabul etmeye başlamıştır. Bu kabullenme, şarkının sözlerinde "Kafaya takma sen akalım dertsiz" ve "Artık bana tat vermiyor" gibi ifadelerle görülüyor.

Genel olarak, "Nerdesin" şarkısı, bir ayrılıktan sonra yaşanan karmaşık duyguları ve arayışı anlatan duygusal bir şarkıdır. Şarkı, modern pop müziğin tipik unsurlarını taşırken, Kerimcan Durmaz'ın kendine özgü tarzıyla da harmanlanıyor.

Şarkının bazı dikkat çekici sözleri:

  • "Gidip gelip gördüğümde / Tadın kalır, kafam sende"
  • "Yarın da kal benimle / Hedefimiz daha derine"
  • "Soruyorum kendime / Kim sevebilir beni hala?"
  • "Bi bakmışım sözlerim kızgın bir ok / Tavır mı? Yok!"
  • "Değil ama ben severim tatlı mübalağa / Söylüyorum duyguları net ve dobra"
  • "Yaşarım fantazimetrem hep tavanda"
  • "Bak gör geçiyor zamanım sensiz / Tüm soruların cevapsız bensiz"
  • "Kafaya takma sen akalım dertsiz / Yıldızlar da kayar istemsiz"
  • "Delirmek istiyor duygular / Yarına kalsın kaygılar"
  • "Artık bana tat vermiyor / Kelepçesiz boş sorgular"

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SERDAR ORTAÇ - GÜLÜN RENGİ ŞARKI SÖZLERİ

 SERDAR ORTAÇ - GÜLÜN RENGİ ŞARKI SÖZLERİ Buralarda sensiz olmak çok zor Bir tek şey için katlanılır, dönüşünün olması Pek de gerçekçi değil ama bana nasipmiş solması Oye mami Sabes que me estoy volviendo loco por ti Levanta las manos muchacha Que llegaron los que tenían que llegar Karşıma çıktın senden, senle her şeyden zevk aldım Gül kokar güldüğü yerden, ben gülün rengine kök saldım Varlığın her şeyi çözdü, yokluğun derde keder gündü Öyle bir aşk arıyordum, bulduğum yerde yüzüm güldü (RODRY-GO) Karşıma çıktın senden, senle her şeyden zevk aldım Gül kokar güldüğü yerden, ben gülün rengine kök saldım Varlığın her şeyi çözdü, yokluğun derde keder gündü Öyle bir aşk arıyordum, bulduğum yerde yüzüm güldü Buralarda sensiz olmak çok zor Zor mu acımı kalbime gömmek Zor mu kaderi anlayabilmek Zor mu delice göz yaşı dökmek Zor mu yaradı ellere kalbim Yok mu (that's right) bana masal gibi gelecek Yok mu (ah) önüme diz çöküp ölecek Yok mu (haha) yine mi gözyaşı kaldım Yok mu acılı günlere t

Sezen Aksu - Guguk Şarkı Sözleri

 Sezen Aksu - Guguk Şarkı Sözleri Ezber Bunlar Yeminle Kavgasızda ayrılık olur Bulununca bir mesnedi Gider insan insanı vurur, valla vurur Öfke baldan tatlı ya Herkes daima haklıya Hele sen bir yandan çarklıya çat da Gör bak neler olur Oldu mu böyle, yakıştı mı şimdi Hiç olmamış gibi bir de küselim mi Bunca yıl sonra ergen tribi mi Karşılaşınca ne ayıp, yüz çevrilir mi Neymiş, dost acı söylermiş E hazır lafı herkes dermiş Düşman yeteri kadar söylüyor Bari dost göstermesin diş, yoksa mafiş Yol saçımı başımı, ağzımı burnumu kır E herkesin içinde gizli bir insan vardır Ama silemezsin ki yaşadık bunları Türlü türlü ah hepimizin huyları Nasıl ki hepimize lazım hukuk Öfke kontrolü de aynen öyle Ama sana, bana, amcama göre değil Tabi evrensel kurallara göre Nerede hukuk yok, orada guguk Tanrı aşkına insaf eyle Boşuna mı söylemiş bize Yaşar abi Al gözlüm Salih, seyrele Sezen Aksu'nun "Guguk" şarkısının genel mesajı, özellikle insanlar arasındaki anlaşmazlıklar, kavgalar ve öfkeni

MELEK MOSSO - BALERİN ŞARKI SÖZLERİ

 MELEK MOSSO - BALERİN ŞARKI SÖZLERİ Söz verdim kendime, ezdirmem hiç bile “Bi daha asla” deme yine de Kırılmış kalbime en zor günlerimde Kim bakıyordu gülüm, tatlı canımdan öte Ne vaadler sıralı, bir zamanlar yaradı Oyununu bi’ de şimdi dene Ruhuma sapladığın hançeri tut bakalım Al şunu koy yerine, az biraz hop öteye Yaremden bir dirhem, bin doğdum küllerimden Mucizem annemden, mirasım saf kalbinden Kollarına koş koş olmaz bi tanem Şu başımdaki taca tikel Yaralı bir balerin var içimde,  Eteklerimden tutma yeter